Your
beauty
is our
passion

Bekijk onze

Tarieven

Permanente Make-Up

Wenkbrauwen €275,- 
Eyeliner boven €245,-
Eyeliner boven & onder €325,-
Eyeliner onder €200,-
Lipliner v.a. €300,-
Full lips €400,-

De Permanente Make-up prijzen zijn inclusief nabehandelingen

Jaarlijks onderhoud

De kosten voor jaarlijks onderhoud bedragen 33% van het basis tarief. Wanneer je er voor kiest om dit tweejaarlijks te laten behandelen zijn de kosten 50% van het basistarief.

Kwaliteit

Welkom bij
SALON CHIC

Welkom in de wereld van SALON | CHIC, de salon waar ik (Britt Kuijpers) met alle liefde werk. Voor iedere cliënt geldt hetzelfde: er is maar één doel en dat is het mooiste resultaat maken dat haalbaar is. Hierdoor blijft mijn werk een uitdaging en sluit ik iedere werkdag de deur met een voldaan en gelukkig gevoel! Ben je benieuwd wat bij jou past? Plan dan een gratis en geheel vrijblijvende intake. Ik zal je dan een persoonlijk advies geven. Liefs Britt

Kwaliteit
Uitgebreide aandacht
Optimaal resultaat
NAtuurlijk en mooi resultaat

Wat is permanente
make-up?


Permanente make-up, ook wel PMU genoemd, is een pigmentatie die in de huid plaatsvindt. Het is geen blijvende tatoeage want deze bevindt zich in de vetcellen van de huid. Vandaar de naam pigmenatie. Met permanente make-up is alles mogelijk, van een heel natuurlijk resultaat tot wat extreme kleuren en vormen. Het belangrijkste is dat het resultaat bij je past, want ieder mens is immers anders. Hierbij adviseer ik je graag. Elke huid is anders, bij de een blijft het een jaar mooi en bij de ander meerdere jaren. Om zeker te weten dat alle cliënten bij SALON | CHIC tevreden zijn en blijven, kun je kiezen voor jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud. 

Want er staat maar één ding voorop, iedere cliënt moet het mooist qua permanente make-up erbij lopen, jaar in jaar uit!

Testimonials

Wat zeggen onze klanten

Vorige week terug geweest voor de nabehandeling van mijn wenkbrauwen, wat ben ik blij met het resultaat echt een wereld van verschil wat een prachtig werk heb je geleverd echt iets om trots op te zijn! Goede uitleg gehad van te voren en er word echt de tijd voor je genomen wat je een heel gerust gevoel geeft en je met een lach en mooi resultaat de zaak uitloopt. Ik kom zeker in de toekomst nog een keer langs!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.